Езикови курсове за деца, ученици и възрастни

/Езикови курсове за деца, ученици и възрастни
Езикови курсове за деца, ученици и възрастни2018-11-04T11:27:38+00:00

Езиковите курсове, които може да предложим се провеждат в страните, в които английският език е говорим – във Великобритания, Ирландия и Малта. Ние се специализираме в помощ на индивидуалния учащ, който има специфични потребности и изисквания, напр. относно време на провеждане, възраст на участниците в курса (деца, ученици, възрастни над 40 или 50 години), интензивност и времетраене на обучението, допълнителни спортни занимания или забавления, специализирана езикова професионална насоченост, подготовка за явяване на изпит, обучение за цялото семейство, индивидуални уроци и др.

Предимство на индивидуалната оферта e в това, че учащият ще попадне в многонационална група и в общуването си ще ползва единствено английски език.

За учители, които желаят да организират група от ученици за езиково обучение, включваща културна програма, разглеждане на забележителности и кратки екскурзии, ще предложим програма в съответствие с техните изисквания и финансови ресурси. Организирана група се предпочита за учащи, чиито родители желаят да поверят своите деца на ръководител, когото познават.

Тук може да се запознаете с всичките курсове, които предлагаме

  • Езикови курсове според възрастта
  • Езикови курсове със забавления

За повече информация може да се свържете с нас (натиснете тук)