За Учители

/За Учители
За Учители2019-12-12T17:53:16+00:00

Езици и държави

Разгледайте наличните курсове, които може да изберете.

Виж още

Кандидатстване

Научете повече за процеса по кандидатстване по Еразъм+

Виж още

Полезни съвети

Трикове и съвети в помощ за по-добра кандидатура.

Виж още

Често задавани въпроси

С удоволствие ще отговорим и на допълнителни въпроси.

Виж още

На вниманието на директори, учители по английски, немски език и други чужди езици, учители по предмет, преподаван на чужд език, отговорници по европейски проекти

УЧАСТВАЙТЕ В ПРОФЕСИОНАЛНО И ЕЗИКОВО-ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ В ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА, ФИНАНСИРАНО 100% ОТ ЕВРОПЕЙСКА ПРОГРАМА!

Уважаема/и г-жо/г-н учител,

     Програма Еразъм+ Ключова дейност 1 (КД1)- образователна мобилност – училищно образование е новата програма на Европейския съюз, по която се финансира квалификационна дейност в Европа на кадри, заети в образованието в България. Информация по програмата е публикувана на сайта на Центъра за развитие на човешките ресурси  (ЦРЧР) Рубрика – Образователна мобилност.

Финансиране на участие в квалификационни и езиково-квалификационни курсове се получава след процедура за кандидатстване от страна на училището и подбор чрез ЦРЧР. Спечелилите кандидатури получават субсидия за курсова такса, транспорт и издръжка.

Infolink предлага напълно безплатно на кандидатите по програмата от държавни, общински и частни училища, детски градини и езикови центрове необходимата основна и допълнителна информация за над 130 квалификационни и езиково-квалификационни курсове, провеждани в редица акредитирани учебни центрове във Великобритания, Ирландия, Малта, Италия, Испания, Германия, Финландия и други европейски страни; съвет и квалифицирана помощ при избор на курс; осигурява Писмо за резервиране на място в курса, описание и програма за курса; консултации относно подготовката на документите за кандидатстване.

Infolink има 19-годишна успешна практика в информирането и подготовката за кандидатстване за финансиране и участие в тези курсове на учители от България.

Кандидатстване по програмата се провежда 1 път в годината. При проявен интерес от Ваша страна или от страна на Ваши колеги, моля, посетете страница Кандидатстване

Услуги, предоставяни от Инфолинк

Подпомагане за подходящи курсове и държави

След определяне на направленията и целите, които си поставяте в проект по Еразъм+  ключова дейност 1 (КД1) – образователна мобилност в сектор „Училищно образование“ следва избор на квалификационни курсове. В дългогодишната си практика сме установили сътрудничество с редица организатори на курсове за учители. Нашите партньори са реномирани учебни заведения с доказано качество на образователните си услуги. Обърнете се към нас, за да получите извадка от курсове в зависимост от работния език на обучение. За английски език може да предложим над 130 курса от 40 образователни институции. Голяма част от предлаганите курсове се съдържат в Електронния каталог на Европейския съюз.

Подпомагане в подготовката на документите по проекта

Крайният срок за подаване на проектни предложения по Еразъм+ (КД1) – образователна мобилност в сектор „Училищно образование“ за текущата сесия е 5.02.2020 г.

След като сте направили своя избор на курсове от предложенията на Инфолинк Вие ще получите от нас писмени указания относно попълване на Формуляра за кандидатстване. Ще Ви бъдат представени насоки за подготовка на Европейския план за развитие и съвети относно попълване на отделните полета във Формуляра. Може да се обръщате към нас по електронна поща, телефон, Facebook или skype. – посетете страница Контакти

Проверка на финалните документи и проект

Започнете навреме и планирайте внимателно дейностите по подготовка на проекта, за да успеете до крайния срок. На всеки етап от писане може да се обръщате към нас с въпроси. Готови сме да подскажем и някои идеи, които да включите в обосновката си. Ако имате до голяма степен попълнен Формуляр, може да го изпратите за преглед и мнение. Разбира се, ако това е съвсем близо до крайния срок, може да се окаже, че нямаме възможност за обстоен преглед, но най-малкото ще проверим финансовата част на проекта.

Подпомагане във връзката с обучителните институции

Наша първоначална грижа е да направим за Вас и Вашите колеги предварителна регистрация за избраните курсове, да получите детайлната програма и описание за всеки курс. Заедно с това ще получите нашите указания и препоръки относно изготвянето на проекта.

Ако Вашият проект е успешен, ще се погрижим за окончателни резервации в курсовете, уточнения по тях с вас и с организаторите относно дати и настаняване, кореспонденцията по декларации, договори и сертификати.