За нас

/За нас
За нас2018-11-19T23:53:32+00:00

Инфолинк:

  • Присъства на пазара за образователни услуги от 2000 г.
  • Притежава Удостоверение за успешно преминат курс за консултанти за образование във Великобритания
  • Представител на редица авторитетни образователни институции във Великобритания, Ирландия, Малта и други европейски държави
  • Съучредител на ПРОСПЕРА – Българската асоциация на консултантите за обучение в чужбина
  • Предлага индивидуално консултиране по избор на подходящ курс и образователна институция
  • Безплатно съдействие по администриране и организация на участие в курс
  • Инфолинк портфолиото включва пълна гама от езикови курсове, подходящи за всяка възраст и езикови нужди

Инфолинк е образователна консултантска фирма, представляваща голям брой най-престижни учебни заведения във Великобритания, Ирландия, Малта, Германия, Испания, Финландия и други държави, които предлагат квалификационни и езиково-квалификационни курсове за учители по английски език и други чужди езици и различни видове чисто езикови курсове. Представляваните учебни заведения са акредитирани от Британски съвет и други организации, гарантиращи стандарт за качеството на учебната им дейност.

За финансиране на курсовете за учители и други кадри, заети в образованието се кандидатства по програмата на Европейския съюз „Еразъм+ – Образователна мобилност в сферата на училищното образование”. Услугите на Инфолинк са напълно безплатни за обучаемия и представляват най-лесния и икономичен начин за резервиране и организиране на участието в курс, както и настаняването в частни квартири или общежитие. Предлагат се и безплатни индивидуални консултации по попълване на формулярите за кандидатстване. Спечелилите кандидати получават субсидия, която напълно покрива разходите за курсова такса, транспорт и издръжка

Езиковите центрове на учебните заведения в тези страни предлагат също различни видове обучителни програми: курсове за обучение по общ и специализиран английски език, езикови курсове за деца, ученици и възрастни, курсове за подготовка за сертификати, летни езикови ваканции и др. Нашето съдействие се изразява в правилен подбор на подходящия курс според индивидуалните нужди, резервация и организация на обучението.

Инфолинк предлага индивидуални консултации и подбор на образователно мероприятие, отговарящо най-пълно на академичните и професионални нужди на кандидата.

Другите за нас

Със спечелените два проекта на Първо ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Гоце Делчев по програма Еразъм + КД1, вие ни помогнахте да сбъднем мечтите си. Не  всеки има такава мисия – да влияе и помага на другите. Не всеки  оставя следи след себе си. Благодаря  ви искрено и най-сърдечно за професионалната помощ, благодарение на която придобих ценни умения. Бъдете жива и здрава, все така всеотдайна и прекрасна!

Елена Карпатова, Първо ОУ „ Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Гоце Делчев

Сътрудничеството на СУ „Св.св. Кирил и Методий“ – Бургас и Инфолинк доведе до успешното реализиране на първия училищен проект по програма Еразъм+ КД1 – мобилност в сектор „Училищно образование“ през учебната 2017 – 2018 година. Професионализъм, прецизност, всеотдайност – така мога да обобщя работата ни с госпожа Карина Димитрова. Всеки път, когато колебание или несигурност в нелеката проектна материя ни налегнеше, консултациите с Инфолинк ни даваха увереност в собствените възможности и още по-голям устрем към успех.

До нови срещи!

Снежана Няголова, директор на СУ „Св. Св. Кирил и методий“, гр. Бургас

Искрено благодаря за компетентната помощ, която получих от страна на г-жа Димитрова при кандидатстването за финансиране по програма“Еразъм+“. Тя винаги ме е подкрепяла с разяснения и съвети и реагира бързо, когато имам въпроси или съмнения.

Антония Кондова, СУ “Св. Климент Охридски“, гр. Добрич

Инфолинк – за  мен това е Карина – човекът, който повярва в мен. Сигурна съм, че тя  вярва и във вас, във вашите сили и във възможностите ви  да станете истински и модерни преподаватели. Трябва само да повярвате в себе си и да ? се доверите.

Дълбоко съм благодарна, че ме подтикна да кандидатствам за индивидуален курс на обучение по програма ‘Коменски’, ненатрапчиво, търпеливо, с такт и професионализъм. Участието ми  в обучението в гр. Корк, Ирландия през 2011 г. не  беше само възможност за обмяна на професионални идеи, а общуване със съмишленици, обединени от амбицията за предлагане на качествени образователни услуги.

Нели Асенова, учител по английски език в ЧСОУ „Меридиан 22”, гр. София

Още в началото имаше доста неща, за които г-жа Димитрова трябваше да внесе пояснение, тъй като програма Коменски бе нещо ново, а в същото време и много примамливо за учители, които държат непрекъснато да се усъвършенстват и квалифицират. С нейния английски усет за точност и прецизност и нейната любезност и готовност за съдействие по всяко време, всичко е повече от перфектно. С нея се контактува интелигентно и на академично ниво. Свързах петима колеги с нея, трима от които бяха също одобрени за курс с нейното съдействие. За курсовете нямам думи. Огромна й е заслугата за успешното финансиране. Сега имам самочувствие на преподавател с кауза, на когото не са чужди новостите в методиката на преподаване по английски език и на преподавател, който ще продължава да се грижи за по-успешна кариера. Благодаря Ви, Карина! Много успехи и занапред!

Марияна Станчева, СОУ „Св. Климент Охридски”, гр. Троян

Изключително благодарна съм на г-жа Димитрова за детайлните консултации и ценната  допълнителна информация, които ми помогнаха да осъществя квалификацията си във Великобритания. Преди всичко повярвах, че одобрението за финансиране е наистина  достъпно и зависи от нашата добре прецизирана мотивация. Г-жа Димитрова отговоря на всички въпроси и разяснява това, което няма как да научим по друг начин. Получаваме и много точни указания за същинското оформяне на кандидатурата така, че да заложим на ясни и конкретни цели. Опитът, впечатленията и многото контакти, с които се сдобих на курса, нямат алтернатива при квалификация у нас що се касае за методика на чуждоезиковото обучение.

Осмелете се да повярвате в себе си  и се убедете сами.

Миглена Петрова, СОУ „Кл. Охридски”, гр. Варна

Искам да Ви благодаря извънредно много за оказаната помощ по време на целия процес на кандидатстване по програма Коменски –индивидуални курсове, благодарение на която получих одобрение за финансиране на курс в Англия. Наистина съм много щастлива, защото постигнатото за мен е плод на сериозни усилия и без Вашата безкористна подкрепа не знам дали бих могла да се справя.

Ваня Илева, Хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Казанлък

Благодаря за компетентната помощ, която получих от Ваша страна и за това, че винаги бяхте на разположение и реагирахте бързо, когато имах въпроси.
Оставам с уважение към Вас.

Ваня Въловска, VIII СОУ „Ал.С. Пушкин”, гр. Варна

Много Ви благодаря за предварителните насоки, които ми дадохте за написване на проекта, за вашите конкретни и ясни указания, които следвах точно за написването на проекта, за огромното желание да сте полезна на мен и на другите кандидати. Наистина дължа пътуването си до Англия до голяма степен на Вас.

Мариана Манева, учител по англ. език, Спортно у-ще „Д. Рохов”, гр. Сливен